ProCare Kozijnen levert hoogwaardige hard houten kozijnen tegen een zeer scherp tarief. Via onze website kunt u direct een offerte samenstellen voor uw gewenste kozijnen. Wij proberen zo helder mogelijk te opereren. Alle kosten zijn direct zichtbaar.

 

In 7 stappen naar de kozijnen van ProCare:


Stap 1.   Meet uw kozijnen en vul de maten in op onze website. Elk kozijn kunt u apart in een gewenste maat toevoegen aan uw 'winkelmandje'.
U krijgt een totaalprijs voor het leveren van de geselecteerde kozijnen.


Stap 2.   Maak met ons een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek. Eén van onze adviseurs komt bij u langs. Tijdens dit gesprek zal hij u tips geven over de indeling, ventilatie, profielkeuze, vergunningen, welstandscommissie etc. Ook maakt hij een exacte inmeting en calculeert hij de kosten voor het plaatsen van de kozijnen.


Stap 3.   U ontvangt van ons de definitieve offerte inclusief de kosten voor het plaatsen en leveren van uw kozijnen.


Stap 4.  U retourneert de getekende definitieve offerte als opdrachtbevestiging en doet uw aanbetaling. (50% van het totaalbedrag). Dit kan direct of middels het waarborgfonds. (Zie Zekerheid)

 

Stap 5.   Onze fabriek gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat uw kozijnen binnen drie tot zes weken geleverd kunnen worden. Zodra uw houten kozijnen gefabriceerd zijn nemen wij contact met u op voor een plaatsingsafspraak.

 

Stap 6.  Indien u gebruik maakt van het Waarborgfonds geeft u hen, bij aanvang van de montage, de opdracht de aanbetaling vrij te geven.
U betaalt de volgende termijn van 40% van het totaalbedrag per bank of contant.

 

Stap 7.   Wij plaatsen uw houten kozijnen conform opdracht.
In de week na de plaatsing betaalt u de laatste 10% van het totaalbedrag.


 

 


houten kozijn